Laser

Haar pigmentatie, Tatoeages of pmu verwijderen

Ik ben gespecialiseerd in het verwijderen van oude of fout gezette haar pigmentatie, tatoeages en permanente make-up. Ik maak hierbij gebruik van zowel de nieuwste lasertechniek als de pigment removal oplossing. Haar pigmentatie, tatoeages en permanente make up verwijderen is gelukkig mogelijk met effectieve resultaten.

Op deze pagina geef ik je meer informatie over het verwijderen, zo vind je informatie over de gebruikte methodes, hoe de behandelingen verlopen en wat je kan verwachten.

Methode

QSND Yag laser

 Met deze laser worden de beste resultaten behaald.

Methode

PMU

Microblading verwijderen met removal

Het Consult

Tijdens een consult wordt je op de hoogte gebracht van de behandeling en de techniek die ik ga gebruiken. We bespreken de kosten van de behandeling, het geschatte aantal behandelingen, wat je wel, en misschien nog belangrijker, wat je niet mag verwachten van de behandeling.

Het gemiddelde aantal behandelingen voor haar pigmentatie is om het lichter te maken 1-3 en om het helemaal te verwijderen 5-7, bij PMU is dit 1-3 behandelingen om het lichter te maken en 3-5 om het helemaal te verwijderen, voor tattoo is dit 4-6 keer om het lichter te maken en 8-12 keer om het helemaal te verwijderen. Tussen de behandelingen zit altijd 6 tot 10 weken.

Het lichaam heeft deze tijd nodig om geheel te herstellen. Het is totaal nutteloos om frequenter te behandelen want het lichaam moet de losgeraakte inktdeeltjes afvoeren, en dat heeft tijd nodig. Het is niet zo dat de pigment sneller verdwijnt als er sneller behandeld wordt. Sterker nog, de kans op pigmentatie en littekenweefsel wordt hierdoor aanzienlijk groter.

Tijdens het eerste consult wordt op basis van de ervaring met jouw soort pigmentatie een schatting van het aantal laserbehandelingen gemaakt. Helaas kan ik van tevoren nooit exact voorspellen hoeveel behandelingen je nodig hebt. Dit komt doordat er verschillende factoren zijn die een rol spelen in de snelheid waarmee inkt/pigment verwijdert. Voorbeelden hiervan zijn: de diepte van de inkt/pigment, leeftijd van haar pigmentatie, tattoo of pmu, huidtype en de hoeveelheid inkt/pigment. Vanwege al deze variabele factoren kan het aantal behandelingen per persoon sterk variëren.

Alle consulten zijn vertrouwelijk en privé.

Vragen?

Neem gerust contact op.

    Whatsapp Openen
    1
    Hulp nodig?
    Hulp nodig?