06-12526598

Ik ben Laura.

Eerst zal ik mij even voorstellen. Mijn naam is Laura en ik heb mij gespecialiseerd in het zetten van Micro Hair Pigmentatie en Permanente Make-up. Dit doe ik full-time en met heel veel plezier in mijn praktijk in Renkum.

Na de middelbare school ben ik begonnen in het kappersvak. Dit heb ik 20 jaar gedaan met veel plezier. Ik vond het leuk om mensen mooi te maken en dat ze weer met een lach naar huis konden gaan. Toch miste ik op een gegeven moment iets en ben gaan zoeken naar waar mijn ware passie ligt. Dit heb ik gevonden door het zetten van haar pigmentatie en Permanente Make-Up. Hiermee maak ik mensen echt blij. Dit is zo bijzonder om te zien!

Voor iedereen.

Zowel dames als heren komen bij mij om zich weer mooier te voelen. Vaak zijn ze onzeker of niet tevreden met zichzelf. Na een behandeling zie je mensen weer helemaal gaan stralen. Dit is wat ik kan betekenen voor mensen.

Mensen helpen om zich weer beter en zekerder in hun lichaam voelen.
Dat is mijn passie!

Mensen op hun gemak stellen en ze een beetjeverwennen, hoort er ook bij. Een dekentje als ze het koud hebben en een muziekje dat ze zelf mogen kiezen tijdens de behandeling. Zo wordt het ook echt een verwenmoment.

Vakkundig & Specialistisch

Om dit dankbare en heel erg leuke werk te kunnen doen heb ik veel opleidingen en Masterclasses gevolgd.

Ik ben mijn opleidingen begonnen bij Irma Hulcher Academy, daarna PhiBrows Academy en Patricks Hairtattoo Academy. Daarna nog verschillende Master Classes gevolgd van diverse trainers en specialisten, want in dit vak is bijscholing essentieel.

Tevens heb ik het keurmerk van de Nederlandse Stichting voor Geregistreerde PMU-specialisten (NSGP). En zijn ik en mijn praktijk GGD goedgekeurd.

Bekijk Hun Ervaringen

Alle consulten zijn vertrouwelijk en privé.

Vragen?

Neem gerust contact op via WhatsApp of telefoon: 06-12526598

Whatsapp Openen
1
Hulp nodig?
Hulp nodig?