06-12526598

Micro haar pigmentatie (MHP), een groeiende trend onder kalende mannen en vrouwen door optisch haar te creëren. Als je je haar verliest, kun je jezelf niet alleen anders gaan zien, maar ook anders gaan voelen. Je zelfvertrouwen kan verloren gaan en Je voelt je misschien niet meer zo aantrekkelijk als vroeger. Een optische shaved-look of een haarverdichting (evt. na een transplantatie) wordt mogelijk gemaakt door micro haar pigmentatie (MHP). Maar wat zijn de voordelen van een MHP-behandeling?

1. Geen valse beloftes

Veel producten op de markt beweren dat ze je haar opnieuw zullen laten groeien. Echter hebben de meeste producten weinig tot geen effect. Kaal worden kan je drijven tot wanhoop. Producten worden gekocht en getest, maar je komt vaak bedrogen uit. Micro haar pigmentatie is anders. Het geeft direct zichtbaar resultaat en daarnaast ook een enorme boost in je zelfvertrouwen.

2. Snel resultaat

Snel resultaat is iets wat iedereen wil, vooral als het gaat om het uiterlijk. Elk haargroeimiddel zal je wijzen op het feit dat het een half jaar kan duren voordat de eerste resultaten zichtbaar zijn. Daarnaast kan het ook zomaar zijn dat het product niet het gewenste effect heeft. Micro haar pigmentatie zorgt ervoor dat het resultaat meteen zichtbaar is.

3. Betaalbaar

Heel je leven eindeloos blijven betalen voor producten waarvan je niet zeker weet of het wel effect heeft. Bij micro haar pigmentatie weet je waar je aan toe bent en voor een betaalbare prijs. Als eenmaal de pigmentatie gezet is hoef je alleen af en toe je pigmentatie op te frissen voor een natuurlijk resultaat. Je kunt dus heel lang genieten van je shaved-look of verdichting.

4. Veilig

Veiligheid staat bij mij voorop. Om dit te creëren gebruiken we voor de micro haar pigmentatie inkt op biologische basis, wat de kans op bijwerkingen tot het minimum beperkt. Het ultra-kleine naaldje gaat 0,5 mm de huid in, dus er is weinig kans op infectie. Het is ook niet nodig om bang te zijn voor de naald die wordt gebruikt om de pigmentatie te zetten. De meeste van mijn klanten merken op dat, hoewel ze wat ongemak ervaren tijdens de behandeling, het zeker draaglijk is en niet zo pijnlijk als het zetten van een traditionele tatoeage.

5. Zie er jonger uit

Kaal worden is toch een kwaaltje wat er vaak voor zorgt dat je ouder lijkt. Kaalheid komt vaak voor bij oudere mannen en het overkomt ook jongeren op jonge leeftijd. Een haarlijn en het opvullen van kale plekken kan wonderen doen voor iemand zijn gezicht. Je lijkt jaren jonger en krijgt hierdoor meer zelfvertrouwen, dat maakt gelukkig.

6. Ziet er realistisch uit

Doordat ik werk met uitsluitend de beste inkten, technieken en materialen ziet een micro haar pigmentatie behandeling er realistisch uit. Hierdoor kan ik de kleur exact namaken, waardoor we zorgen voor een natuurlijke nieuwe haarlijn.

7. Snelle genezing

Doordat ik werk met naaldjes die maar 0,5 mm de huid ingaan, heb je weinig tot geen last van bijwerkingen. De huid kan een uur wat rood zijn, maar verder kan je gelijk weer je dagelijkse werkzaamheden voortzetten. Pas wel op met zon, zeker in het begin. Draag een petje als je in de zon gaat.

8. Weinig onderhoud

Haargroeimiddelen kunnen aardig wat geld kosten, daarnaast is het ook nog eens het geval dat je je haren wilt stylen door middel van verschillende stylingproducten. Dit is nu allemaal verleden tijd doordat je haar met een micro haar pigmentatie behandeling altijd goed zit.

9. Langdurig

Omdat een micro haar pigmentatie op de hoofdhuid jaren meegaat, en je alleen af en toe een touch-up nodig zou hebben om de kleur te optimaliseren gaat een micro haar pigmentatie jaren lang mee.

10. Verbergt onvolkomenheden

Voor mensen met littekens van een FUT of FUE (haartransplantatie) is dit ook een geschikte behandeling. Het is zo te camoufleren met micro haar pigmentatie dat het een stuk minder opvalt dan eerst.

Whatsapp Openen
1
Hulp nodig?
Hulp nodig?