06-12526598

Je uiterlijk is je voorkomen. De eerste indruk die mensen van je krijgen. Dus wil je je daar goed over voelen. Mocht je kalend zijn, kan een micro haar pigmentatie (MHP) je daar bij helpen.

Wat kan je verwachten als je bij mij in de praktijk komt voor een micro haar pigmentatie behandeling?

Gratis advies micro haar pigmentatie

Stuur mij een foto en de gewenste look toe, en ik laat je het resultaat zien. Helemaal gratis. Upload één of meerdere foto’s van jezelf ontvang een gratis fotoconsult.

Intakegesprek micro haar pigmentatie

Als je na dit gratis advies enthousiast bent over je mogelijke look, maken we een afspraak in de praktijk. Tijdens deze afspraak – die volledig vertrouwelijk plaatsvindt – bepalen we jouw gewenste look. Mocht je vragen hebben, kan ik die beantwoorden. En kunnen we het hebben over de voordelen en implicaties op korte en lange termijn. Vervolgens brengen we je perfecte haarlijn of het op te vullen gebied in kaart en bepalen we samen wat de juiste pigmentkleur voor jouw huid en haarkleur is.

Voorbereidingen micro haar pigmentatie

Tijdens de voorbereidingen mag je lekker gaan liggen op de behandelstoel. Eventueel met een lekker muziekje naar keuze en een warme deken voor een optimale ontspanning. Ik meng het pigment, indien nodig, en maak je hoofdhuid schoon zodat we kunnen starten.

Start behandeling micro haar pigmentatie

Als jij er klaar voor bent, starten we de behandeling bij de kruin om daar de verloren dichtheid te vervangen. Daarna gaan we verder met de gebieden waar het haar dunner is geworden, zoals we van tevoren hebben afgesproken.

De eerste behandeling duurt ongeveer 2-3 uur en wordt door de meeste mensen als comfortabel of licht ongemakkelijk ervaren. Het pijnniveau lijkt in niets op het zetten van een tatoeage. Soms valt iemand tijdens het zetten van micro haar pigmentatie zelfs in slaap.

Tweede behandeling micro haar pigmentatie

Om het beste resultaat te krijgen is er een tweede behandeling nodig om je look af te maken door nog meer dichtheid te creëren. Deze tweede behandeling duur ook ongeveer 2-3 uur en wordt ingepland een week na je eerste behandeling. Mocht je vragen hebben, stel ze ook gerust tijdens deze behandeling. Domme vragen bestaan niet.

Bijwerken micro haar pigmentatie

Ongeveer 30 dagen na je laatste behandeling plannen we een retoucheringsafspraak om eventuele vervagingen te corrigeren. Je wilt tenslotte wel met een perfecte look eindigen!

Na deze totale procedure zijn om de 2-4 jaar nabehandelingen nodig om je perfecte look te behouden. Afhankelijk van je huidtype en hoe goed je de richtlijnen voor de nazorg volgt.

Benieuwd wat micro haar pigmentatie met jouw look doet?

Stuur mij een foto en de gewenste look toe, en ik laat je het resultaat zien. Upload één of meerdere foto’s van jezelf ontvang dit gratis fotoconsult.

Whatsapp Openen
1
Hulp nodig?
Hulp nodig?