06-12526598

Micro haar pigmentatie camoufleert natuurlijk haarverlies en dunner wordend haar en kan ook succesvol worden ingezet om littekens van haartransplantaties, of andere littekens te camoufleren. Door het zetten van kleine stippen op de huid, creëer je de illusie van een vollere haardos of een kortgeschoren kapsel.

Kleur bepalen bij micro haar pigmentatie

Micro haar pigmentatie kan voor alle huidtypes en bij alle haarkleuren worden gebruikt. Het pigment wordt gemengd en aangepast naar je eigen haarkleur en huidtype. De kleur van het pigment kan het beste bepaald worden aan de hand van de haarstoppeltjes.
Welke kleuren zijn mogelijk bij micro haar pigmentatie?

Alle kleuren zijn mogelijk, want het pigment kan gemengd worden tot jouw eigen haarkleur. Uiteraard moet de kleur donkerder zijn dan je eigen huidskleur, anders is het niet zichtbaar. Zelfs blond is na te bootsen. Donkere kleuren vervangen in het algemeen iets minder snel. Dus kies je voor blond, moet je waarschijnlijk iets vaker bijwerken.

Hoelang blijven de kleuren zichtbaar?

Over het algemeen zal de micro haar pigmentatie na 1,5 (zeer lichte kleuren) tot 5 jaar (donkere kleuren) vervagen. Doordat de pigmentatie diepte nooit meer dan 1,5 mm is en afgedekt is door de opperhuid, is de kleur goed zichtbaar.

Het vervagen is onder andere afhankelijk van de huid, maar ook van de verzorging van de gepigmenteerde hoofdhuid. UV-licht heeft hier een grote invloed op. Het is daarom van groot belang om de micro haar pigmentatie goed te verzorgen en een petje te dragen. Het gebruik van een hoge beschermingsfactor in de zon wordt sterk aangeraden.

Gratis fotoconsult

Benieuwd wat micro haar pigmentatie met jouw look doet? Stuur mij een foto en de gewenste look toe, en ik laat je het resultaat zien. Helemaal gratis.

Nog wat twijfels, bekijk dan hier de ervaringen van mensen die jou voorgingen. Heb je vragen, stel ze gerust! Alle consulten zijn vertrouwelijk en privé. T: 06-12526598 E: laura@haarpigmenatienederland.nl

Whatsapp Openen
1
Hulp nodig?
Hulp nodig?