06-12526598

Iedereen die over een micro haar pigmentatie nadenkt heeft andere wensen en verwachtingen van de behandeling. Lang haar, kort kapsel of geschoren look, het kan allemaal. Je kan bij mij een gratis fotoconsult aanvragen om je de mogelijkheden visueel te laten zien.

Lengte haar bij micropigmentatie man

Bij mannen bereik ik de beste eindresultaten als het eigen haar tijdens de behandeling niet langer is dan één mm. Dit omdat bij haarstoppeltjes de kleur van het pigment het beste bepaald kan worden. Nadat de micro haar pigmentatie heeft plaatsgevonden kun je het haar eventueel weer langer laten groeien.

Lengte haar bij micropigmentatie vrouw

Vrouwen hebben doorgaans langere haren dan mannen. Het is niet per se nodig om je haar te millimeteren, maar haarstoppeltjes zijn anders van kleur dan lange(re) haren. Op het moment dat de haaruitval dusdanige vormen aanneemt dat je kaal wordt, zijn de ingebrachte pigmenten zichtbaar. De ingebrachte pigmenten verschillen vaak van kleur met het haar en worden dan zichtbaarder.

Niet afscheren is dus zeker een optie, maar laat je van tevoren inlichten over de kleur en het mogelijke resultaat op langere termijn. Uiteraard kunnen we bij vorderende kaalheid de kleur van het pigment in een volgende behandeling aanpassen.

Gratis fotoconsult

Benieuwd wat micro haar pigmentatie met jouw look doet? Stuur mij een foto en de gewenste look toe, en ik laat je het resultaat zien. Helemaal gratis.

Nog wat twijfels, bekijk dan hier de ervaringen van mensen die jou voorgingen. Heb je vragen, stel ze gerust! Alle consulten zijn vertrouwelijk en privé. T: 06-12526598 E: laura@haarpigmenatienederland.nl

Whatsapp Openen
1
Hulp nodig?
Hulp nodig?